Ieder jaar nodigen we tussen de 120-150 senioren en begeleiders uit voor onze jaarlijkse Seniorendag. Een geweldig project om te mogen organiseren vanwege het directe contact met de dankbare senioren en begeleiders. Voor veel bezoekers is dit een van de weinige uitjes in het jaar en het wordt altijd erg gewaardeerd.

De afgelopen jaren hebben we de lunch kunnen organiseren in de aula van de Rientjes Mavo, een fijne lokatie met een groot podium. 's Ochtends begint een deel van de groep met de voorbereiding van de lunch, terwijl de anderen met gehandicaptenbusjes of eigen auto's senioren ophalen bij verzorgingshuizen of bij hun eigen woning. Wanneer iedereen aangekomen is, volgt eerst de koffie met cake en een eerste optreden. Terwijl wij daarna een lunch serveren volgen er op het podium nog meer muzikale optredens of organiseren we andere activiteiten zoals een historische quiz. Na het onvermijdelijke Advocaatje met slagroom en een feestelijke afsluiting wordt iedereen weer veilig op dezelfde manier naar huis gebracht.

Voor de organisatie zijn we altijd erg afhankelijk van de ondersteuning van professionele begeleiders en vrijwilligers van de verzorgingshuizen in de omgeving die dit mooie event mede mogelijk maken. Daarnaast zijn we dankbaar voor de Rientjes Mavo voor de lokatie en sponsoren die ons met een financiële bijdrage of in natura ondersteunen.